Tiimikke Oy/Vääksyn Lääkärikeskus

Yrityksen taustaa

Varsinainen emoyrityksemme on Tiimikke Oy, minkä kuvaavammaksi aputoiminimeksi perustimme Vääksyn Lääkärikeskuksen. Yritys on perustettu 2006, jolloin alkuperäinen tarkoitus oli koulutustoiminta. Elämäntilanne ja tilaisuus rohkaisivat meitä kuitenkin laajentamaan palveluamme, eli avasimme Vääksyn Lääkärikeskuksen Hotelli Tallukan yhteyteen 2.7.2007.

Siitä olemme välivaiheiden kautta siirtyneet nykyisiin toimitiloihimme Vääksyn Honkaniemeen, missä toimimme todellakin kodinomaisissa tiloissa, lämpimällä otteella ja asiakasta ajatellen.

Suomalaista omistajuutta ja työtä - lähipalvelua parhaimmillaan!

Yrityksemme on todellinen perheyritys, missä omistajuus on kasvonsa ja kätensä toiminnassa näyttävillä henkilöillä. Yrityksen kotipaikka on Asikkala. Yrityksen työntekijät ja ammatinharjoittajat ovat pääosin lähialueelta, jolloin voitaneen hyvin sanoa, että kyse on Päijät-Hämäläisestä lähipalveluyrityksestä.

Laita hyvä kiertämään

Tuemme nuorisourheilua kokomme puitteissa. Vuonna 2017 tukemiamme tahoja/urheilijoita:

Tämän lisäksi osallistumme mm. lasten ja nuorten yrityskoulutukseen. 2014-2015 olimme mukana Lahdessa Yrityskylässä ja nyt 2015-2018 Lappeenrannassa. Tuemme pienimuotoisesti myös paikallisia yleishyödyllisiä toimijoita. Kesäisin pyrimme työllistämään vähintään yhden paikallisen nuoren. 

Osallistumme aktiivisesti järjestötoimintaan paikallisesti, alueellisesti ja joissain asioissa valtakunnallisestikin. Kuulumme Suomen Yrittäjien paikallisyhdistykseen, Asikkalan Yrittäjiin. Lisäksi toimitusjohtajamme on Päijät-Hämeen Yrittäjien puheenjohtaja sekä Suomen Yrittäjien kilpailupolitiikan ja markkinoiden toiminnan valiokunnan puheenjohtaja. Olemme jäsenenä Lahden kauppakamarissa, Lääkäripalveluyritysten yhdistyksessä sekä Hyvinvointialan Liitossa.

Meidät on vallittu Asikkalan Vuoden Yrittäjiksi 2012. Keuruun Yömaratonin viestijuoksussa olemme voittaneet kaksi kertaa peräkkäin parhaan asun palkinnon. Pyrimme omalla esimerkillämme ja toiminnallamme myös tukemaan liikuntaharrastuksia ja terveellisiä elämäntapoja, olematta kuitenkaan liian tiukkapipoisia. Työpaikkamme on savuton.